顺德均安乐园网

注册乐园

QQ登录

只需一步,快速开始

快捷登录

你地可唔可以帮下我呀!唔该晒先!!

连续签到: 0 天

三星达人

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转均安乐园网

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册乐园

x
各位乐园既朋友仔,系甘既,我有个朋友想租间细细地既房或者公寓呀,距不停甘问住我,距话我系本地人会易允D哦,但我真系唔知边度有距要求既房出租,所以想你地帮帮忙甘,唔该你地啦!!!{:09:} 帮帮我啦!甘我讲下距既要求先啦:

1、房租价钱最好系350蚊以下啦(水电要包含埋系里面)如果系公寓就最好添啦,不过唔知有无甘平既公寓出租姐,嘻~~;
2、房要系套房(最基本),最好有10个方左右甘大啦!!煮饭既地方唔可以同厕所连埋一齐既!{:05:} 讲小小题外话先,我朋友之所以叫我帮距,系因为距有女朋友(本地人黎架)啦,唔方便再系宿舍住添啦!而家小两口有时候买下送,煮下饭仔甘既,而且距女朋友煮野食好好味架,无谓晒左距既厨艺呀,你地话系未!!距条女好怕系厕所洗菜架!话顶唔顺,煮左都唔肯食!!!所以距要允一间厕所,厨房,睡房都可以独立既,即系最好用门间隔开,必须系一间房内既,即系好似将一个公寓浓缩成系一间房内面。唉!讲讲下,连我自己都有D好似词不达意甘啦!{:18:} (唔明可以问下我,我会知无不语,语无不尽既)!!{:20:}

3、位置最好系新华或者仓门或者畅兴工业园,如果系新华既,最好位置系建安中学至星豪湾;如果系仓门既就最好系乐成大街附返;至于畅兴工业园既话就无乜所谓啦!因为距地两个人都系果边做野既!

应该就系黎几点啦!!我唔知距仲会唔会补充落去添!无论如何,先唔该乐园既朋友仔先!无论帮唔帮到我都好啦,都应该同你地讲返声:多谢晒!!!

三星达人

自己顶下先,唔好比张帖沉先得!!!顶~~

三星达人

帮下我啦!各位!我就快比人催爆啦!

1万

三星达人

互助团队真心文明网友

QQ
系星豪弯第四期有一套房可能岩你,本来我自己想要的,后来我林住我成日出差,没必要,350文租金,你打这个电话问问,看看有没有租出去,13450885923,距系健身教练黎的

三星达人

350蚊以下。。。得唔得呀。包水电呀。。
新年新希望 发表于 2010-8-31 19:45

我就系唔知得唔得呀!!所以至要乐园既朋友仔帮帮手姐!!!麻烦你地帮我留意下啦!!

三星达人

系星豪弯第四期有一套房可能岩你,本来我自己想要的,后来我林住我成日出差,没必要,350文租金,你打这个电 ...
chenlin8866 发表于 2010-8-31 19:22

合租呀!!我朋友唔想合租呀!距地想“小两口”呀!!{:07:}

三星达人

我张帖要沉啦,自己顶下先!

二星达人

想请补习老师吗?行过路过不要错过
补习班现正火热进行(此贴长期有效)
新学期到来啦,想子女学习成绩提高吗?
为教子女家庭作业而烦恼,我可以帮到你!
时间:周一至周五:晚上5:00至晚上7:00(左右)
       周六、周日:早上8 :30至10:30(左右)
招收对象:小学生                             
收费标准:每月200元(一至六年级)
教学内容:作业或自带课外习题(语文、数学、英语)
本人大学学历 23岁,有辅导学生的经验,先收费,后教学
注:学生请假请预先通知,往来安全自负,最好是家长接送不包伙食
联系人:何小姐          联系电话:13144745896
地址:均安星槎鼎隆北帝路
补习地点:  本人家中

以上内容绝对真实,非诚勿扰

三星达人

想请补习老师吗?行过路过不要错过
补习班现正火热进行(此贴长期有效)
新学期到来啦,想子女学习成绩提 ...
我明白了 发表于 2010-9-2 14:55

有无搞错呀,系度卖埋广告添~~~{:18:}