顺德均安乐园网

注册乐园

QQ登录

只需一步,快速开始

快捷登录

[龙江] 东升你好野!求解答摩托车过户问题

连续签到: 3 天

二星达人

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转均安乐园网

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册乐园

x
首先东升....

尼玛你,问问过户问题,销售部推去维修部,维修部又叫我问销售部,你唔识就出声系啦,推黎推去电话费都筛埋,而家我就差未讲想买新车喈,使唔使咁既态度啊?买车绝对唔会再考虑你度!!仅此宣传!

然后正题...

我想卖部车然后买过部,问题系新车想上翻粤X牌,旧车买主唔清楚可唔可以过户,我都一头雾水...旧车买主情况系屋企刚有粤X牌车丢失,报失未过1个月

有边位知道解决办法?知道既唔该话埋详细过户手续同流程比我知啦...

跪求...无限感谢!

一星达人

我都觉得东升太差了,只你台车去到果度都有问题既,未试过一次就吾使整噶
我台车开佐两年几,唯一一次无气了,去到东升点知知你台车要换吠先得了,我一时吾醒起就换佐一条事后醒起原来系可以打支胶水入去就可以了,依家条吠仲差过我未换既果条,上当了....
仲有次换个喇叭打佐折差不多八十蚊,坏佐,再换问我上次几钱问我要好定差D既,我要好但仲差过平果只,坏佐再换去佐第二度60蚊搞掂比拒差不多80既好得多,一直用到依家....唉!车头大灯原厂两旧几水,副厂旧几差吾多两旧水,第二度同样系副厂野,你地估下几钱?任你估都估吾到啊,65搞掂,七草野都吾使,你话东升D水几深.......东升?叫你开VIP果时就得,整车技吾得、服务差、收钱贵!

连续签到: 1 天

2万

三星达人

东升D野一早就知了。。我买车都系去其他店买,,,东升等接埋啦!

连续签到: 1 天

5万

三星达人

我想我是一天也不能离开均安乐园购物网。欢迎你常来!

新手上路

与E分享,均安乐园,AN68值得分享